Mit jelent a követeléskezelés?

Társaságunk szakmai segítséget nyújt, hogy ügyfeleink tartozásukat fizetési képességeikhez igazodóan rendezhessék. Áttekintjük ügyfeleink pénzügyi lehetőségeit, így törekszünk figyelembe venni tényleges teherbírásukat, és egyéni élethelyzetük alapján testreszabott megoldásokat kínálni. Az OTP Faktoring Zrt. az elmúlt években több mint százezer megállapodást kötött.

Videó

Mi a célunk?

Célunk, hogy minden ügyfelünkkel egy tárgyalásos folyamat induljon el, így a megoldás teljesen egyénre szabott lesz. Az ilyen esetek döntő többségében sikerül megállapodni az ügyfelekkel. Ennek azonban alapvető feltétele, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen velünk kapcsolatba!

A gombra kattintva ingyenesen visszahívjuk.

Ingyenes telefonhívás

KHR információk

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) a hazai pénzügyi szolgáltatást nyújtó intézmények közösen fenntartott hitelinformációs adatbázisa.

További részletek

Szükséges nyomtatványok

Itt találhatók egyebek között azok a nyomtatványok, amelyeket az adósságrendezési folyamat elindítása vagy magáncsőd kezdeményezése érdekében ki kell tölteni.

További részletek

Fogalomtár

Pénzügyi és jogi kifejezések gyűjteménye, melyek pontos megértése és helyénvaló használata segíti az eligazodást az adósságrendezési, követeléskezelési folyamat során.

További részletek

Keressen minket, hogy segíthessünk!

Jöjjön el hozzánk személyesen valamelyik kirendeltségünkbe, vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén!

További részletek