2024. június 27. és 28. valamint július 1. napján az OTP Faktoring Zrt. Zalaegerszegi ügyfélszolgálata költözés miatt zárva tart.  

Bemutatkozás

Az OTP Faktoring Zrt. 1998-ban az OTP Bankcsoport tagjaként jött létre. Az alapítás óta eltelt időben a hazai követeléskezelési piac legnagyobb és jelentős szakmai tapasztalatokkal bíró szereplőjévé vált.

Fő tevékenységi körünk az OTP Bank Nyrt. és más hitelező ügyfeleinél keletkező követelések megvásárlása és érvényesítése.

Ezen belül kiemelt célként kezeljük a kintlévőségek ügyfelekkel együttműködésben, mindkét fél számára megnyugtató módon történő rendezését, melynek érdekében az ügyfelek részére többféle tartozásrendezési lehetőséget ajánlunk fel. A követelések jogi úton történő behajtását végső eszköznek tekintjük, valljuk, hogy a megállapodással történő rendezés sokkal több eredményre vezet mindkét fél esetében, mint a jogi eljárás.

Az OTP Faktoring Követeléskezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság egyedüli részvényese az OTP Bank Nyrt.

Tevékenységi engedély száma, kelte: ÁPTF 1592/1998.

OTP Bank Nyrt.

Cégjegyzékszáma: 01-10-041585
Székhelye: HU 1051 Budapest, Nádor u. 16.
www.otpbank.huÚj lapon nyíló tartalom.

Miért került az Ön tartozása hozzánk?

Ha az OTP Bank ügyfele többkörös egyeztetést követően sem tud megegyezni a tartozás átütemezéséről vagy nem együttműködő a bankkal, a hitelintézet a követelés alapjául szolgáló szerződés rendelkezéseinek megfelelően a szerződést felmondhatja, és a felmondást követően a követelést értékesíti (engedményezi) az OTP Faktoring részére. Az engedményezésről az ügyfél írásban tájékoztatást kap. Ezt követően az ügyfélnek már társaságunkkal kell megállapodnia, és a tartozást társaságunknak kell megfizetnie.

Társaságunk nem csak az OTP Banktól, hanem más hitelezőtől is vásárolhat követelést a fentiekhez azonos módon. Továbbá az OTP Faktoring Zrt. egyéb hitelezők megbízásából is végezhet követeléskezelési tevékenységet, amelyről szintén írásban értesítésre kerülnek az érintett ügyfelek.

A megoldás érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt talál meg minket