Ügyfélszolgálataink az ünnepi munkarend miatt megváltozott időpontokban állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Mit jelent a követeléskezelés?

Társaságunk szakmai segítséget nyújt, hogy ügyfeleink tartozásukat fizetési képességeikhez igazodóan rendezhessék. Áttekintjük ügyfeleink pénzügyi lehetőségeit, így törekszünk figyelembe venni tényleges teherbírásukat és annak alapján megoldásokat kínálni. Az OTP Faktoring az elmúlt években több mint százezer megállapodást kötött.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A gombra kattintva ingyenesen visszahívjuk.

Ingyenes telefonhívás
 

Van megoldás!

Életünk folyamatos változás. Az évek során romolhat a helyzetünk vagy akár javulhatnak is kilátásaink, de a tartozást biztosan vissza kell fizetni. Persze minden élethelyzet más és más: ezért társaságunk testreszabott megoldásokat ajánl fizetési problémával rendelkező ügyfeleinek.

További részletek

Hasznos információk

KHR információk

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) a hazai pénzügyi szolgáltatást nyújtó intézmények közösen fenntartott hitelinformációs adatbázisa.

További részletek

Szükséges nyomtatványok

Itt találhatók egyebek között azok a nyomtatványok, amelyeket az adósságrendezési folyamat elindítása vagy magáncsőd kezdeményezése érdekében ki kell tölteni.

További részletek

Fogalomtár

Pénzügyi és jogi kifejezések gyűjteménye, melyek pontos megértése és helyénvaló használata segíti az eligazodást az adósságrendezési, követeléskezelési folyamat során.

További részletek

Keressen minket, hogy segíthessünk!

Jöjjön el hozzánk személyesen valamelyik kirendeltségünkbe, vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén!

További részletek

Adatvédelem

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Eszközkezelő Programmal kapcsolatos egyes szabályokról szóló a Kormány 212/2018. (XI.20.) Korm. rendelet szerint a Nemzeti Eszközkezelő Zrt., illetve az OTP Faktoring Zrt. 2018. november 22-től nem fogad be szándéknyilatkozatokat, így ezen időponttól kezdődően nem kérelmezhető a programban történő részvétel. Részletesebb tájékoztatásért, illetve a további tartozásrendezési lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel kapcsolatot társaságunkkal.


Adatvédelem

Az idei év május 25. napján életbe lép az új EU adatvédelmi rendelet (GDPR). Annak érdekében, hogy eleget tegyünk a GDPR követelményeinek, frissítettük az adatkezelési tájékoztatónkat, amelyet ezen a linken érhet el. A dokumentum részletes tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan kezeljük az érintett személyek személyes adatait és az érintettek milyen jogokkal, jogorvoslati lehetőségekkel rendelkeznek az adatkezelésünk kapcsán.

Kapcsolati sáv