2024. június 27. és 28. valamint július 1. napján az OTP Faktoring Zrt. Zalaegerszegi ügyfélszolgálata költözés miatt zárva tart.  

Mit jelent a követeléskezelés?


Társaságunk szakmai segítséget nyújt, hogy ügyfeleink tartozásukat fizetési képességeikhez igazodóan rendezhessék.
Áttekintjük ügyfeleink pénzügyi lehetőségeit, így törekszünk figyelembe venni tényleges teherbírásukat és annak alapján megoldásokat kínálni.
Az OTP Faktoring az elmúlt években több mint százezer megállapodást kötött.

A gombra kattintva ingyenesen visszahívjuk.

Ingyenes telefonhívás

A gombra kattintva megteheti a telefonszámkezeléssel kapcsolatos nyilatkozatát.

Online nyilatkozattétel

Van megoldás!

Életünk folyamatos változás. Az évek során romolhat a helyzetünk vagy akár javulhatnak is kilátásaink, de a tartozást biztosan vissza kell fizetni. Persze minden élethelyzet más és más: ezért társaságunk testreszabott megoldásokat ajánl fizetési problémával rendelkező ügyfeleinek.

Hasznos információk

KHR információk

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) a hazai pénzügyi szolgáltatást nyújtó intézmények közösen fenntartott hitelinformációs adatbázisa.

További részletek

Szükséges dokumentumok

Itt találhatók egyebek között azok a nyomtatványok/ tájékoztatók, amelyeket az adósságrendezési folyamat elindítása vagy magáncsőd kezdeményezése érdekében ki kell tölteni.

További részletek

Fogalomtár

Pénzügyi és jogi kifejezések gyűjteménye, melyek pontos megértése és helyénvaló használata segíti az eligazodást az adósságrendezési, követeléskezelési folyamat során.

További részletek

Keressen minket, hogy segíthessünk!

Jöjjön el hozzánk személyesen valamelyik kirendeltségünkbe, vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén!

További részletek

GINOP Plusz-3.2.1-21 képzési támogatás

GINOP Plusz-3.2.1-21 képzési támogatás

Az OTP Faktoring Zrt. GINOP Plusz -3.2.1-21 elnevezésű munkaerőpiaci programban elnyert képzési támogatásáról itt tájékozódhat bővebben.

Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy az OTP Faktoring Zrt. 2021.04.01. napjától az engedményezés útján megvásárolt követelések érvényesítéséhez kapcsolódó egyes követeléskezelési célú adatkezelések - a korábbi szerződéses jogalap (GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont) helyett – a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerinti jogos érdek jogalapon történnek. Társaságunk Adatkezelési tájékoztatója tartalmazza azon adatkezeléseket, melyek esetén az adatkezelés jogszerűségét társaságunk jogos érdeke alapozza meg.

Általános tájékoztatás az örökös Ügyfelek részére, az OTP Faktoring Zrt. által kezelt követelések tekintetében

Tájékoztatjuk, hogy az OTP Faktoring Zrt. tájékozatója a 2/2019 (II.13) MNB Ajánlás alapján a hivatkozott szövegre kattintva érhető el.